Proveïdors homologats

Igual que a internet hi ha infinitat d’informació i que per trobar el que necessita s’utilitzen els cercadors, des de CISLE ens convertim en el seu cercador de subvencions per facilitar-li la feina. Oferim assessorament personalitzat que dona solucions a les necessitats específiques de cada empresa en la cerca i tramitació de subvencions.

Gestionem tots els tràmits de la subvenció:

 • Cerca i anàlisi de viabilitat prèvia per tal de gestionar només les que millor s’adapten al client.
 • Tramitació de la sol·licitud.
 • Tramitació de la subvenció aconseguida realitzant un seguiment continu en totes les fases i fins el cobrament final de la subvenció.

En definitiva, fent “el vestit a mida” de cada empresa independentment de la seva mida i característiques específiques.

Duem a terme tots els tràmits de la subvenció perquè el client hagi de dedicar-li el mínim esforç i temps possible.

Contacte: Joaquim Novales
Telèfon: 630 751 259
info@cisle.es


grup-d-ara-assegurances.jpg

Global d'Ara és una Agència Excel·lent d'Allianz amb una gestió en el món assegurador per a Empreses i Particulars amb més de 20 anys al sector.
La nostra experiència com a Mediadors d'Allianz, una de les companyies referent a nivell mundial, ens avala.
Àmplia cartera de Clients Particulars i Grans Comptes.
Disposem de 3 Oficines on atendre de la millor manera a tots els nostres assegurats.
L'assessorament als franquiciats, en tot lo referent a protegir la seva inversió davant tots els possibles perills del dia a dia de la seva activitat de negoci, és fonamental per a nosaltres.
Estem per vetllar pels nostres clients i facilitar els productes amb la millor relació producte, servei i preu.

Contacte Global d'Ara:
Carretera Barcelona, 27 08302 Mataró
Telèfon. 937 573 432 – 672 187 919
jordi.corbalan@daragrup.com
daragrupassegurances.com

 


factorenergia-logo-vector-ok-1-1.png

El cost de l'energia cada vegada és més important dins l'estructura del compte d'explotació de les franquícies i des de FactorEnergia els podem ajudar.
Atenem els problemes en la gestió energètica de forma immediata i directa a través del seu assessor de FactorEnergia sense necessitat de realitzar trucades als habituals telèfons d'atenció al client.
Ajudem a reduir la despesa energètica negociant de forma global el cost de l'energia amb considerables estalvis, gràcies a l'economia d'escala.
Ajudem a reforçar els vincles entre franquiciador i franquiciat, ja que disposa d'un element d'aportació de valor en la millora del compte d'explotació de la cadena.
Estem finançant projectes d'eficiència energètica fins a 36 mesos sense interessos.
Esperem seguir avançant en l'establiment d'una relació sòlida i de futur.

Tel. +34 643 67 52 85
comercialfactorenergiabcn@gmail.com
www.factorenergia.com

 


A Allover Consultors SL som un equip de professionals en matèria de Compliance de Privacitat y tractament de dades, elaborem i implementem l’adequació de la seva empresa al Reglament Europeu de Privacitat (RGPD 2016/679), ajustant y protocol·litzant totes aquelles activitats que tracten amb dades de caràcter personal, traçant y segmentant les mateixes dins de l’àmbit jurídic, organitzatiu y tecnològic.

Especialistes en adaptar la seva empresa al Reglament Europeu de Privacitat (RGPD 2016/679), ajustant y calibrant las necessitats pròpies de l'activitat de la seva empresa, sent el seu partner a nivell jurídic y tecnològic en matèria de protecció de dades.

La finalitat del nostre equip s’enfoca en donar un servei de qualitat i integral al tractament de les dades de caràcter personal que pugin tractar a la seva empresa, implementant figures de control o tutela continua como seria el propi de Data Office protector (DPO), així com protocols i mecanismes de tractament que garanteixin la seguretat de les dades tractades, als efectes de possibles bretxes de seguretat amb l'AEPD.

Comencem.

vicliment@alloverconsultors.com
www.alloverconsultors.com

 


logo-isp-grup.png

ISP Grup és una empresa multiservei amb més de 18 anys d’experiència al sector de les telecomunicacions, manteniment industrial i serveis de seguretat per a empreses.
El nostre objectiu és augmentar la productivitat, reduir costos i innovar en serveis industrials dels nostres clients. Ens apropem a tu amb 23 botigues físiques distribuïdes a 20 ciutats catalanes, on a cada una d’elles hi ha un equip humà especialitzat i preparat per les teves exigències.

La nostra finalitat s’enfoca en donar un servei de qualitat i eficient per a les empreses que tenen diferents punts de venta o per aquelles empreses que requereixen un manteniment constant amb servei 24h.

ISP Grup realitza servei de manteniment preventiu i correctiu, climatització, electricitat i eficiència energètica, aigua i ACS, habilitació i rehabilitació de naus i punts de venta, servei de fred industrial i serveis de seguretat i contra incendis.

Contacte ISP Grup:
www.ispgrup.cat
Tel. 900 52 52 01

 


logo-breakeven-assessors-2-2.jpg

Breakeven Assessors en una empresa especialitzada en la gestió Laboral, Comptable i Fiscal de pimes, microempreses, autònoms i emprenedors.

Tenim experiència treballant amb i per a franquícies, aportant a la marca franquiciadora  informació centralitzada, fidedigna i puntual sobre la seva xarxa de franquícies, sempre i quan en l'acord comercial entre franquícia i franquiciat estigui degudament reflectit aquest darrer terme.

En aquest model de negoci, el públic valora, confia i s'acosta al punt de venda pel renom de la marca i tot el que ella representa, d'aquí la necessitat i el nostre empeny de conservar la bona imatge de la qual gaudeix al mercat. El fet que el franquiciat no compleixi amb les seves obligacions legals amb l'Administració, pot repercutir i perjudicar a la marca i al seu prestigi, ja que per al consumidor és aquesta la que motiva la seva compra.

El fet de donar un servei d'assessorament als franquiciats des del primer moment, assegura constituir la societat o donar-se d'alta com a autònom en les millors condicions possibles i que el franquiciador pugui disposar d'informació des del primer moment.

En definitiva, el nostre servei ajuda al franquiciador a cuidar de la seva marca de forma segura i sense riscos amb l’Administració gràcies al nostre equip professional, el qual ens enorgullim de prestar suport als franquiciats.

 


Pijama Studio ofereix serveis audiovisuals a mida pels membres de l’ACF amb grans avantatges.

Ajudem a crear la identitat audiovisual que et defineix i et posiciona davant de la competència amb diferents productes i continguts audiovisuals.

Serveis:

 • Videos de marca fets a mida de les necessitats de la franquicia.
  Corporatius, aspiracionals o videos d’explicació del producte pels establiments de la franquicia.
  Cobertura audiovisual d’esdeveniments i fires, amb la possibilitat de penjar els continguts en xarxes socials el mateix dia de l’esdeveniment de la franquicia.
  Personalització gràfica i adaptacions d’altres formats audiovisuals a mida de cada franquiciat.

Avantatges per la franquicia:

 • Tractament prioritari i personalitzat.
  Difusió del contingut a les xarxes socials.
  Seguiment de l’èxit de la campanya i reorientació per un següent pas.

Contacte Pijama Studio:

Provença 312, 3er 1a 08037 Barcelona
Telèfon. 938 53 97 09 - 609 77 82 19
admin@pijama.tv
www.pijama.tv

logo-facebook.jpg      

 


 

OTP és una enginyeria especialitzada en legalitzacions i instal·lacions, amb més de 30 anys d’experiència i més de 5.000 projectes realitzats.

Respecte a l’obertura de noves franquícies, dóna un assessorament tècnic i administratiu integral, en el mínim temps, amb una àgil coordinació d’industrials, que implica una disminució del cost d’implantació del negoci.

OTP té excel·lents relacions amb les administracions, la qual cosa agilita la posada en funcionament de nous negocis.

Contacte OTP Serveis d’Enginyeria:

Rambla Fabra i Puig, 57, 1er. 2n. 08030 – Barcelona

Telèfon: 93 274 49 49 / info@otp.cat / www.otp.cat

 


logo-gbie-baseline-cast-transp.png


Global Business Inputs Experts (GBIE)
, és una empresa experta en Compres i Aprovisionaments, amb més de 10 anys de experiència.

A GBIE som especialistes a maximitzar el valor de les seves Compres Directes y Despeses, la Gestió dels Aprovisionaments i els Stocks.

Li oferim tots els serveis per cobrir qualsevol necessitat que el seu negoci requereixi. Mitjançant el Club de Compres GBIE, la Consultoria i Mentorització, així com la Gestió de

Licitacions, la seva organització podrà obtenir:

 • Grupalització de Compres i Aprovisionaments.
 • Millora de la gestió de l’àrea de Compres.
 • Aplicació de tècniques de Compres avançades i eficaces.
 • Canviar les dinàmiques de la gestió per augmentar el valor afegit dels seus processos de Compres i Aprovisionaments, millorant la rendibilitat i liquiditat de la seva Empresa.

Contacte GBIE: Tuset, 23 – 25, planta 4a / Barcelona - Telèfon: 93 450 39 95

Més informació:

www.gbie.es / info@gbie.es / Blog: http://www.gbie.es/blog

linkedin.jpg facebook.jpg twitter.jpg

 


 

beServices és una empresa especialitzada en serveis Cloud Computing a mida, amb suport directe a usuari final en la majoria de les nostres solucions beCloud. Som el teu suport IT.
Disposem de Centre de Dades propi i homologat, el que ens permet donar solucions específiques per a empreses que requereixen d'un control centralitzat dels programes i dades de la teva empresa.
Amb beCloud podem oferir entorns de treball homogenis i controlats, sense dependència del terminal o ordinador local de cada seu o punt de venda, incrementant notablement la productivitat i la seguretat de cada punt de treball.
Amb beCloud les empreses disposen dels seus programes de gestió, facturació, control d'estoc o atenció a client final des d'un accés web, independentment de l'equip, terminal o sistema operatiu que disposin.
Aquestes solucions específiques per franquícies o empreses amb diversos punts de venda o centres de treball permet usar els programes de sempre sense els inconvenients de la connectivitat o la distància, incrementant notablement la seguretat d'accés i reduint al mínim les incidències tècniques.
Així mateix, beCloud es presenta en un format de pagament per ús que encaixa a la perfecció amb la flexibilitat exigible negocis en creixement, permetent crear nous punts de venda o treball sense inversió inicial.
Específicament per als associats oferim l'estudi de viabilitat preliminar així com els treballs de migració.
T'ajudem a pujar al núvol!