Proveïdors homologats


 

OTP és una enginyeria especialitzada en legalitzacions i instal·lacions, amb més de 30 anys d’experiència i més de 5.000 projectes realitzats.

Respecte a l’obertura de noves franquícies, dóna un assessorament tècnic i administratiu integral, en el mínim temps, amb una àgil coordinació d’industrials, que implica una disminució del cost d’implantació del negoci.

OTP té excel·lents relacions amb les administracions, la qual cosa agilita la posada en funcionament de nous negocis.

Contacte OTP Serveis d’Enginyeria:

Rambla Fabra i Puig, 57, 1er. 2n. 08030 – Barcelona

Telèfon: 93 274 49 49 / info@otp.cat / www.otp.cat


logo-gbie-baseline-cast-transp.png

 


Global Business Inputs Experts (GBIE), és una empresa experta en Compres i Aprovisionaments, amb més de 10 anys de experiència.

A GBIE som especialistes a maximitzar el valor de les seves Compres Directes y Despeses, la Gestió dels Aprovisionaments i els Stocks.

Li oferim tots els serveis per cobrir qualsevol necessitat que el seu negoci requereixi. Mitjançant el Club de Compres GBIE, la Consultoria i Mentorització, així com la Gestió de

Licitacions, la seva organització podrà obtenir:

  • Grupalització de Compres i Aprovisionaments.
  • Millora de la gestió de l’àrea de Compres.
  • Aplicació de tècniques de Compres avançades i eficaces.
  • Canviar les dinàmiques de la gestió per augmentar el valor afegit dels seus processos de Compres i Aprovisionaments, millorant la rendibilitat i liquiditat de la seva Empresa.

Contacte GBIE: Tuset, 23 – 25, planta 4a / Barcelona - Telèfon: 93 450 39 95

Més informació:

www.gbie.es / info@gbie.es / Blog: http://www.gbie.es/blog

linkedin.jpg facebook.jpg twitter.jpg


 

 

beServices és una empresa especialitzada en serveis Cloud Computing a mida, amb suport directe a usuari final en la majoria de les nostres solucions beCloud. Som el teu suport IT.
Disposem de Centre de Dades propi i homologat, el que ens permet donar solucions específiques per a empreses que requereixen d'un control centralitzat dels programes i dades de la teva empresa.
Amb beCloud podem oferir entorns de treball homogenis i controlats, sense dependència del terminal o ordinador local de cada seu o punt de venda, incrementant notablement la productivitat i la seguretat de cada punt de treball.
Amb beCloud les empreses disposen dels seus programes de gestió, facturació, control d'estoc o atenció a client final des d'un accés web, independentment de l'equip, terminal o sistema operatiu que disposin.
Aquestes solucions específiques per franquícies o empreses amb diversos punts de venda o centres de treball permet usar els programes de sempre sense els inconvenients de la connectivitat o la distància, incrementant notablement la seguretat d'accés i reduint
al mínim les incidències tècniques.
Així mateix, beCloud es presenta en un format de pagament per ús que encaixa a la perfecció amb la flexibilitat exigible negocis en creixement, permetent crear nous punts de venda o treball sense inversió inicial.
Específicament per als associats oferim l'estudi de viabilitat preliminar així com els treballs de migració.
T'ajudem a pujar al núvol!