Proveïdors homologats


logo-breakeven-assessors-2-2.jpg

Breakeven Assessors en una empresa especialitzada en la gestió Laboral, Comptable i Fiscal de pimes, microempreses, autònoms i emprenedors.

Tenim experiència treballant amb i per a franquícies, aportant a la marca franquiciadora  informació centralitzada, fidedigna i puntual sobre la seva xarxa de franquícies, sempre i quan en l'acord comercial entre franquícia i franquiciat estigui degudament reflectit aquest darrer terme.

En aquest model de negoci, el públic valora, confia i s'acosta al punt de venda pel renom de la marca i tot el que ella representa, d'aquí la necessitat i el nostre empeny de conservar la bona imatge de la qual gaudeix al mercat. El fet que el franquiciat no compleixi amb les seves obligacions legals amb l'Administració, pot repercutir i perjudicar a la marca i al seu prestigi, ja que per al consumidor és aquesta la que motiva la seva compra.

El fet de donar un servei d'assessorament als franquiciats des del primer moment, assegura constituir la societat o donar-se d'alta com a autònom en les millors condicions possibles i que el franquiciador pugui disposar d'informació des del primer moment.

En definitiva, el nostre servei ajuda al franquiciador a cuidar de la seva marca de forma segura i sense riscos amb l’Administració gràcies al nostre equip professional, el qual ens enorgullim de prestar suport als franquiciats.

 


logo-pijama-rita.jpg

Pijama Studio ofereix serveis audiovisuals a mida pels membres de l’ACF amb grans avantatges.

Ajudem a crear la identitat audiovisual que et defineix i et posiciona davant de la competència amb diferents productes i continguts audiovisuals.

Serveis:

 • Videos de marca fets a mida de les necessitats de la franquicia.
  Corporatius, aspiracionals o videos d’explicació del producte pels establiments de la franquicia.
  Cobertura audiovisual d’esdeveniments i fires, amb la possibilitat de penjar els continguts en xarxes socials el mateix dia de l’esdeveniment de la franquicia.
  Personalització gràfica i adaptacions d’altres formats audiovisuals a mida de cada franquiciat.

Avantatges per la franquicia:

 • Tractament prioritari i personalitzat.
  Difusió del contingut a les xarxes socials.
  Seguiment de l’èxit de la campanya i reorientació per un següent pas.

Contacte Pijama Studio:

Provença 312, 3er 1a 08037 Barcelona
Telèfon. 938 53 97 09 - 609 77 82 19
admin@pijama.tv
www.pijama.tv

logo-facebook.jpg      

 


 

OTP és una enginyeria especialitzada en legalitzacions i instal·lacions, amb més de 30 anys d’experiència i més de 5.000 projectes realitzats.

Respecte a l’obertura de noves franquícies, dóna un assessorament tècnic i administratiu integral, en el mínim temps, amb una àgil coordinació d’industrials, que implica una disminució del cost d’implantació del negoci.

OTP té excel·lents relacions amb les administracions, la qual cosa agilita la posada en funcionament de nous negocis.

Contacte OTP Serveis d’Enginyeria:

Rambla Fabra i Puig, 57, 1er. 2n. 08030 – Barcelona

Telèfon: 93 274 49 49 / info@otp.cat / www.otp.cat

 


logo-gbie-baseline-cast-transp.png


Global Business Inputs Experts (GBIE)
, és una empresa experta en Compres i Aprovisionaments, amb més de 10 anys de experiència.

A GBIE som especialistes a maximitzar el valor de les seves Compres Directes y Despeses, la Gestió dels Aprovisionaments i els Stocks.

Li oferim tots els serveis per cobrir qualsevol necessitat que el seu negoci requereixi. Mitjançant el Club de Compres GBIE, la Consultoria i Mentorització, així com la Gestió de

Licitacions, la seva organització podrà obtenir:

 • Grupalització de Compres i Aprovisionaments.
 • Millora de la gestió de l’àrea de Compres.
 • Aplicació de tècniques de Compres avançades i eficaces.
 • Canviar les dinàmiques de la gestió per augmentar el valor afegit dels seus processos de Compres i Aprovisionaments, millorant la rendibilitat i liquiditat de la seva Empresa.

Contacte GBIE: Tuset, 23 – 25, planta 4a / Barcelona - Telèfon: 93 450 39 95

Més informació:

www.gbie.es / info@gbie.es / Blog: http://www.gbie.es/blog

linkedin.jpg facebook.jpg twitter.jpg

 


 

beServices és una empresa especialitzada en serveis Cloud Computing a mida, amb suport directe a usuari final en la majoria de les nostres solucions beCloud. Som el teu suport IT.
Disposem de Centre de Dades propi i homologat, el que ens permet donar solucions específiques per a empreses que requereixen d'un control centralitzat dels programes i dades de la teva empresa.
Amb beCloud podem oferir entorns de treball homogenis i controlats, sense dependència del terminal o ordinador local de cada seu o punt de venda, incrementant notablement la productivitat i la seguretat de cada punt de treball.
Amb beCloud les empreses disposen dels seus programes de gestió, facturació, control d'estoc o atenció a client final des d'un accés web, independentment de l'equip, terminal o sistema operatiu que disposin.
Aquestes solucions específiques per franquícies o empreses amb diversos punts de venda o centres de treball permet usar els programes de sempre sense els inconvenients de la connectivitat o la distància, incrementant notablement la seguretat d'accés i reduint
al mínim les incidències tècniques.
Així mateix, beCloud es presenta en un format de pagament per ús que encaixa a la perfecció amb la flexibilitat exigible negocis en creixement, permetent crear nous punts de venda o treball sense inversió inicial.
Específicament per als associats oferim l'estudi de viabilitat preliminar així com els treballs de migració.
T'ajudem a pujar al núvol!