22/03/2018

Mail Boxes Etc. crea un sistema de gestió optimitzat per enviaments especials

Mail Boxes Etc. facilita la gestió d'enviaments amb certes particularitats.

Així, la major xarxa de franquícies del món ha creat un sistema de gestió òptim per a l'enviament d'articles poc convencionals: maquinària industrial, peces d'art, mostres, productes fràgils que requereixen embalatges especials... La companyia ofereix, per a aquests casos:
Outsourcing: Externalització de servei que permet alleugerir les necessitats logístiques.
Embalatge apropiat: Per reduir el risc de danys. A més, permet presentar de la millor manera els productes gràcies a l'embalatge personalitzat. Gestió de cada tipus d'enviament, de manera que arribin intactes a destinació.
Handling: El client no s’ha de preocupar del maneig d'articles que necessiten cures especials en el trasllat.
Assegurança per a enviaments delicats MBE SafeValue: Cobreix el valor dels articles enviats, fins i tot el cost d'embalatge i de l'enviament en cas de pèrdua o dany. És l'únic servei per a enviaments que contenen béns de gran valor econòmic o afectiu que considera, en cas de pèrdua o dany, no només el reemborsament del valor de l'article sinó també els costos d'embalatge i enviament efectuats al Centre MBE.
Temps: Permet disposar d'un interlocutor únic per a la gestió de documentació i possibles incidències. Els clients no parlen amb un centre d'atenció telefònica.
Flexibilitat: Solucions adaptades a l'enviament de productes difícils de gestionar.