20/11/2017

Els socis de l’ACF triomfen en els Premis de El Economista Franquícies 2017

El passat 16 de novembre de 2017 en el transcurs del III Congrés Franquícia Futura organitzat per l’Associació Espanyola de Franquiciadors i el Banc Sabadell a Madrid, El Economista va atorgar 4 premis a membres de l’Associació Catalana de Franquiciadors.

Dels 7 premis concedits per El Economista el passat 16 de novembre de 2017 en el transcurs del III Congrés Franquícia Futura organitzat per l’Associació Espanyola de Franquiciadors i el Banc Sabadell a Madrid, 4 van ser atorgats a membres de l’Associació Catalana de Franquiciadors.

La multinacional manresana, Kids & Us, va ser premiada per la seva expansió internacional que ja la ha portat a 7 països: Itàlia, França, Bèlgica, Andorra, Mèxic, República Checa i Marroc. En total, incloent Espanya, la companyia compta amb més de 370 centres educatius, dedicats a l’ensenyament del anglès per a nens amb un mètode pedagògic propi i innovador.

La xarxa de gimnasos 24 hores Anytime Fitness, amb seu a Barcelona, fou premiada a la categoria de franquícia estrangera amb millor creixement a Espanya per ser -per segon any consecutiu- líder del seu sector en numero d’apertures. Aquesta firma està acabant l’any amb prop de 50 clubs oberts, el que suposa doblar la xifra de l’any anterior. 

Equivalenza, empresa radicada a L’Hospitalet de Llobregat, va obtenir el premi a la millor campanya de publicitat per A perfume for every one que mostra la diversitat de la marca i la seva proposta de tenir un perfum per a cada ocasió, posicionant el perfum com un accessori de moda. 

Finalment, el premi a la millor franquícia se’l va endur Century21, també amb seu a Barcelona, que ha destacat per la seva expansió dins i fora d’Espanya, la seva capacitat de creació d’ocupació, la seva permanència en el mercat i per la frescor que ha aportat al sistema de franquícies.

Felicitem a tots ells per l’important reconeixement que significa haver obtingut aquests prestigiosos premis.